Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Ne Demek? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) ne demek? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kelimesi nasıl yazılır? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Ne Demek?

Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Ne Demek? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Bir Üzüntüye, Sıkıntıya Yakınmadan Katlanmak

Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek)

Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) ne demek? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kelimesi nasıl yazılır? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kökeni nedir? Acısını Bağrına (Veya İçine) Basmak (Veya Gömmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır